Over ons

Welkom op de website van ons bedrijf: Lo Solé, IJs, Lunch & Diner  

Samen met ons team runnen wij (Inge Groenewegen & Joep Minten) sinds 1 maart 2010 onze zaak met veel passie en plezier. Onze zaak is gevestigd in hartje Sevenum, gemeente Horst aan de Maas. U kunt bij ons terecht voor heerlijk ambachtelijk bereid Italiaans ijs uit eigen keuken, een gevarieerde lunch of een lekker diner, maar natuurlijk ook voor een lekker kopje koffie met iets lekkers.

Voor de kinderen hebben wij een leuke kinderspeelhoek, waar zij zelf onder andere ook ijssalonnetje kunnen spelen! Ook is er aan onze kleine gasten gedacht met een eigen menukaart en leuke kinder ijscoupes. Misschien een leuk idee voor uw kinderfeestje!

Op woensdagavond kunt u bij ons terecht voor onze befaamde schnitzelavond. Een heerlijk compleet schnitzelmenu voor 13,75. Deze bestaat uit een in de pan gebakken schnitzel van de keurslager met saus naar keuze, geserveerd met verse steakfrites, verse groenten, rauwkostsalade en mayonaise.

Onze lunch- en dinergerechten van de kaart kunnen ook besteld worden voor af te halen. Lekker makkelijk voor thuis! Dit geldt ook voor de schnitzelaanbieding. Voor het gehele aanbod verwijzen wij u naar onze webshop.  

Ook met grote groepen kunt u bij ons terecht. We kunnen samen een leuk shared dining menu samenstellen voor zowel lunch als diner, zodat het uw gasten aan niets ontbreekt. Ook voor een feestje of etentje kunt u terecht in onze feestzaal De Gatserie. 

Ons ijs kunt u ook proeven bij Bufkes Panningen. Zij scheppen 16 soorten ambachtelijk ijs en zij verkopen ook heerlijke ijscoupes. 
Ook bij Blauwebessenland is ons ijs al enige jaren te proeven. 

Wij leggen de lat erg hoog en proberen ons continue te verbeteren. Zo proberen wij waar mogelijk met producten uit de streek te werken en gaan wij al jaren in de winterperiode naar een internationale ijsbeurs in Italië om deel te nemen aan wedstrijden en nieuwe trends te ontdekken.

 

Wij ontvangen u graag in onze zaak!

Met warme groet,

Inge & Joep en het team van Lo Solé

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0774674919

0617419981

 

Back to top