Verbouwing Lo Sole

In januari zal heel Solé een nieuwe metamorfase ondergaan. Wij hebben samen met P&M Furnitures een prachtig ontwerp gemaakt, en wij kunnen haast niet wachten om dit te implementeren in onze zaak. Enkele kernpunten in dit ontwerp zijn; veel sfeer, veel warmte, meer licht, meer rust, meer ruimte, speciale zitruimte met jonge kinderen, en diverse verschillende zitjes, zodat aan ieders wensen kan worden voldaan. Al benieuwd naar het resultaat... Wij hopen vanaf 1 februari weer klaar te staan met ons vernieuwde zaak Lo Solé, die op 1 maart tevens al 10 jaar bestaat onder leiding van Joep Minten en Inge Groenewegen.  

1 maart 2020 10-jarig bestaan van Lo Solé 2.0

Het weekend van 1 maart zal in het teken staan van een feestweekend  met leuke acties en activiteiten. Wij, Joep en Inge runnen dan samen al 10 jaar Lo Solé met heel veel passie, plezier en toewijding. Maar zonder jullie als onze gasten en zonder onze fantastische collega's van de afgelopen 10 jaar hadden wij hier nu niet gestaan. Wij zijn jullie dan ook allen erg dankbaar hiervoor. Ook Loes en Jick, de vorige eigenaren van Lo Solé zijn wij erg dankbaar voor de kans die wij toen gekregen hebben.  

Wij hopen jullie allen in dit weekend te mogen zien en samen het glas te heffen!

 

 

Lo Solé erkend Leerbedrijf

WIj zijn een erkend leerbedrijf voor stages op verschillende vlakken in de horeca. Zie de stagemarkt voor alle mogelijkheden.

 

30 september t/m 4 oktober gesloten

Wij zijn enkele dagen gesloten voor een korte break.

Kinderdiner actie in de Herfstvakantie

Op donderdag 17 en donderdag 24 oktober krijgen kinderen een gratis kinderbox naar keuze bij elke betalende volwassenen voor een 3-gangen diner naar keuze. Dus voor elk 3-gangen diner 1 gratis kinderbox naar keuze. Alvast een smakelijk eten samen!