IJsaanbod

Wist u dat wij in het hoofdseizoen elke dag 32 verschillende soorten ambachtelijk ijs in onze ijsvitrine hebben staan en dat wij meer dan 150 smaken ijs kunnen maken? Al deze soorten schepijs komen uit onze eigen ijskeuken en zijn ambachtelijk bereid met de beste ingrediënten en veel verse streekproducten.

Naast schepijs verkopen wij ook heerlijk romig softijs. Wat dacht u bijvoorbeeld van softijs met lekkere warme kersen en een grote toef slagroom? Wij verkopen zowel handijs als ijscoupes. Wist u dat wij verschillende ijscoupes op onze ijskaart hebben staan. Deze ijscoupes zijn tevens te combineren met softijs. Voor de wat kleinere eter; de meeste ijscoupes zijn ook in klein formaat te verkrijgen.

En voor de kinderen hebben wij een aantal speciale kindercoupes. Een advies van ons is, omdat u nu toch al op onze site bent, om alvast even een kijkje te nemen in onze ijskaart. Zo weet u wat wij u te bieden hebben en kunt u op uw gemak eventueel alvast een keuze maken. Geef een allergie altijd even aan onze ijsscheppers aan, zij weten dan welke voorzorgsmaatregelen zij moeten nemen en welk ijs u niet mag eten. 

Van onze ijskaart hebben wij ook een Duitse en Engelse variant.
Wij hebben van onze vaste ijssmaken een uitgebreide allergenenspecificatie. 
Door de ambachtelijke productiewijze is kruisbesmetting van allergenen nooit voor 100% uit te sluiten.

 DOWNLOAD HIER ONZE ACTUELE IJSKAART

 

 


Ons ijs is tevens te krijgen bij de volgende horecazaken:

*Broodjeszaak Buffkes Panningen

*Theehuis Komkommerin Castenray 

*Blauwebessenland America 

 

Back to top