IJsbox

U kunt bij ons ook terecht voor het huren van een icebox. De IJSbox is een leuk idee voor uw vereniging, buurtbarbecue, afstudeerfeestje, familiefeestje, tuinfeest of gewoon omdat ijs altijd lekker is!!

In de ijsbox passen maximaal 3 bakken ijs van 5 liter. Uit 1 bak ijs kunnen ongeveer 75 bolletjes ijs geschept worden. U kunt gebruik maken van de icebox vanaf een afname van 2 bakken ijs naar eigen keuze. Voor 2 bakken ijs van 5 liter betaald u € 99,00. Neemt u 3 bakken ijs van 5 liter, dan betaald u € 139,00. De prijzen zijn inclusief voldoende ijshoorntjes, ijsbakjes en ijslepeltjes en ijstangen worden meegeleverd. Voor de huur van de IJSbox betaalt u een borg van € 50,-. De IJSbox dient zelf opgehaald en teruggebracht te worden. 

In de ijsbox kan het ijs ongeveer 1 uur gepresenteerd worden buiten de diepvries. Is de ijsbox gesloten, dan kan het ijs tot 2 uur buiten de diepvries bewaard worden. De ijsbox dient minimaal 2 dagen van te voren gereserveerd te worden en u betaald het gehele bedrag plus borg vooraf en achteraf wordt de borg weer met u afgerekend.

U kunt de ijsbox zelf af komen halen, maar wij kunnen deze ook aan huis bezorgen en weer afhalen voor een meerprijs van minimaal 10 euro, afhankelijk van de locatie. 

IJsbox.jpg

Back to top