IJsbox

Vanaf heden kunt u ook bij ons terecht voor het huren van een icebox. De icebox is een leuk idee voor uw buurtbarbecue, afstudeerfeestje of tuinfeest!!

In de ijsbox passen maximaal 3 bakken ijs van 5 liter. Uit 1 bak ijs kunnen ongeveer 75 bolletjes ijs geschept worden. U kunt gebruik maken van de icebox vanaf een afname van 2 bakken ijs naar eigen keuze. Voor 2 bakken ijs van 5 liter betaald u € 85,00. Neemt u 3 bakken ijs van 5 liter, dan betaald u € 120,00. De prijzen zijn inclusief voldoende ijshoorntjes, ijsbakjes en ijslepeltjes en ijstangen worden meegeleverd. Voor de huur van de icebox betaalt u een borg van € 50,-

In de ijsbox kan het ijs ongeveer 1 uur gepresenteerd worden buiten de diepvries. Is de ijsbox gesloten, dan kan het ijs tot 2 uur buiten de diepvries bewaard worden. De ijsbox dient minimaal 2 dagen van te voren gereserveerd te worden en u betaald het gehele bedrag plus borg vooraf en achteraf wordt de borg weer met u afgerekend.

U kunt de ijsbox zelf af komen halen, maar wij kunnen deze ook aan huis bezorgen en weer afhalen voor een meerprijs, afhankelijk van de locatie. 

IJsbox.jpg