IJskar

U kunt bij ons ook terecht voor het huren van een ijsco kar. Misschien is onze ijsco kar een leuk idee voor de opening van uw bedrijf, als verrassing voor uw personeel of op een beurs of evenement.

De ijsco kar is zowel te huur met of zonder bedienend personeel en wordt door ons netjes bij u op locatie afgeleverd en weer opgehaald (binnen een straal van 10km). De huur van de kar is inclusief voldoende ijshoorntjes, ijsbakjes en ijslepeltjes. De prijs voor het vervoer van de ijskar is afhankelijk van de locatie. 

De prijs voor de ijsco kar is vanaf € 175,00 met minimaal 4 bakken ijs. Dit komt neer op ongeveer 300 bolletjes ijs. De ijsco kar is geschikt voor 150 tot 1000 personen. Zonder bedienend personeel vragen wij een borg van € 100,00 voor onze ijsco kar. Voor meer informatie of een offerte-aanvraag kunt u altijd vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen, ons een e-mail sturen of u komt even gezellig bij ons aan, zodat we alles kunnen bespreken onder het genot van een kopje koffie.

De ijsco kar dient minimaal 7 dagen van te voren gereserveerd te worden.

ijskar_op_locatie.jpg