Zaal "De Gatserie"

Voor kleinere gezelschappen in een gezellige setting met tafels en stoelen en lekker eten en drinken.
Bent u op zoek naar een locatie voor een feestje tot in de latere uurtjes of een 'dansfeestje', dan bent u bij ons helaas niet aan het juiste adres.

Ons zaaltje is tegenwoordig een verlengstuk van ons restaurant geworden en daardoor is deze niet meer voor alles soorten feesten en partijen geschikt. Wilt u een zitfeestje organiseren met lekker eten en drinken, dan bent u aan het goede adres. Wij bieden u indien gewenst  een all-in arrangement. De ruimte is geschikt tot maximaal 60 personen. In onze brochure vindt u alle mogelijkheden. 

De ruimte is geschikt voor onder andere een gouden bruiloftsfeest, een familiedag, reunie, babyborrel, bedrijfsetentje of vergadering. Wij kunnen u een compleet voorstel maken met diverse catering mogelijkheden, tot uitgebreide buffetten met alles erop en eraan. Ook als u wilt komen lunchen of dineren met een groter gezelschap, dan biedt onze zaal ook een goede uitkomst. 

Ook is onze zaal wellicht geschikt voor het geven van een workshop of training. U mag altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. 


All-In Arrangementen

Onze arrangementen zijn mogelijk vanaf 25 personen. Onder de 35 personen wordt een toeslag van 10% p.p. gerekend. Alle arrangementen gelden voor een maximale duur van 5 uur. Elk extra halve uur is 3,25 p.p. extra.
Wij bieden diverse arrangementen aan. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een arrangement naar eigen smaak samen te stellen of juist iets samen te stellen zonder arrangement. In een persoonlijk gesprek kunt u met ons de mogelijkheden bespreken. Voor meer informatie kunt u onze brochure

  HIER DOWNLOADEN..

 

 

 

 

 

 

Back to top