Zaal "De Gatserie"

Onze zaal is gedurende het hele jaar af te huren (m.u.v. de maand januari). De zaal is geschikt voor onder andere: feesten, partijen, vergaderingen, babyborrel, etentjes, familiedagen of reuniën. Wij kunnen u een compleet voorstel maken met diverse catering mogelijkheden, van uitgebreide 3-gangen buffetten tot lekkere hapjes gedurende de hele avond. 

Ook is onze zaal wellicht geschikt voor het geven van een workshop of training. U mag altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.  

Wellicht zoekt u als vereniging nog een locatie, misschien kunnen wij iets voor u betekenen.Wij staan open voor al uw wensen!
De zaal is geschikt tot een maximum van circa 75 personen. U kunt de zaal ook boeken voor bijvoorbeeld een etentje met 20 personen. 
Zo kunt u lekker rustig dineren met uw gezelschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

U kunt voor bijvoorbeeld u feest bij ons ook kiezen voor een all-in arrangement. Er wordt dan vooraf een vaste prijs p.p. afgesproken, zodat u van te voren weet wat de kosten zullen zijn. Wij hebben een aantal standaard arrangementen op papier staan, maar natuurlijk kunnen deze geheel naar eigen wens ingevuld worden. 

All-In Arrangementen
Onze arrangementen zijn mogelijk vanaf 25 personen. Onder de 40 personen wordt een toeslag van 10% p.p. gerekend. Alle arrangementen gelden voor een maximale duur van 5 uur. Elk extra halve uur is € 2,95 p.p. extra.
Wij bieden voor elk type feest diverse arrangementen aan. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een arrangement naar eigen smaak samen te stellen of juist iets samen te stellen zonder arrangement. In een persoonlijk gesprek kunt u met ons de mogelijkheden bespreken. Voor meer informatie kunt u onze brochure HIER downloaden..

 

 

 

 

 

 

Back to top