Zaal "De Gatserie"

In februari 2011 is onze zaaltje ‘De Gatserie’ geopend. De zaal heeft een gezellige uitstraling en heeft een capaciteit van 20 tot 60 personen. Tegenwoordig is onze zaal een verlengstuk van ons restaurant geworden en is deze niet meer voor alles soorten feesten en partijen geschikt. Wilt u een zitfeestje organiseren met lekker eten en drinken, dan bent u aan het goede adres. Wij bieden u diverse all-in arrangementen, maar dit hoeft natuurlijk niet. In onze brochure vindt u alle mogelijkheden. In de maand januari is onze feestzaal gesloten.

De ruimte is geschikt voor onder andere een gouden bruiloftsfeest, een familiedag, reunie, babyborrel, bedrijfsetentje of vergadering. 
Wij kunnen u een compleet voorstel maken met diverse catering mogelijkheden, tot uitgebreide buffetten met alles erop en eraan. 

Ook is onze zaal wellicht geschikt voor het geven van een workshop of training. U mag altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.  

All-In Arrangementen
Onze arrangementen zijn mogelijk vanaf 25 personen. Onder de 40 personen wordt een toeslag van 10% p.p. gerekend. Alle arrangementen gelden voor een maximale duur van 5 uur. Elk extra halve uur is 3,25 p.p. extra.
Wij bieden diverse arrangementen aan. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een arrangement naar eigen smaak samen te stellen of juist iets samen te stellen zonder arrangement. In een persoonlijk gesprek kunt u met ons de mogelijkheden bespreken. Voor meer informatie kunt u onze brochure HIER downloaden..

 

 

 

 

 

 

Back to top