Zaal "De Gatserie"

Feestzaal De Gatserie is geschikt voor gezelschappen tot maximaal 70 personen in een gezellige setting met leuke zitjes en lekker eten en drinken.

Wij bieden u indien gewenst  een all-in arrangement. In onze brochure vindt u tal van mogelijkheden. 

De ruimte is geschikt voor onder andere een gouden bruiloftsfeest, een familiedag, reunie, babyborrel, bedrijfsetentje of vergadering. Ook als u wilt komen lunchen of dineren met een groter gezelschap, dan biedt onze zaal ook een goede uitkomst. 

Ook is onze zaal wellicht geschikt voor het geven van een workshop of training. U mag altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een locatie voor een feestje tot in de latere uurtjes of een 'dansfeestje', dan bent u bij ons helaas niet meer aan het juiste adres. 


All-In Arrangementen

Onze arrangementen zijn mogelijk vanaf 25 personen. (< 35 personen wordt een toeslag van 10% p.p. gerekend). Onze arrangementen gelden voor een duur van 5 uur. Voor elk half uur extra wordt  3,25 p.p. in rekening gebracht.
Wij bieden diverse arrangementen aan. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een arrangement naar eigen smaak samen te stellen of juist iets samen te stellen zonder arrangement. In een persoonlijk gesprek kunt u met ons de mogelijkheden bespreken. Voor meer informatie kunt u onze brochure

HIER DOWNLOADEN..

 

 

 

 

 

 

Back to top