Zaal "De Gatserie"

Onze zaal is gedurende het hele jaar af te huren. De zaal is geschikt voor bijvoorbeeld: feesten, partijen, vergaderingen, babyborrel, familiedag of reuniën, desgewenst compleet met koud & warm buffet. 

Wellicht zoekt u als vereniging nog een locatie, misschien kunnen wij iets voor u in de toekomst betekenen. Heeft u iets anders in gedachte? Wij staan open voor al uw wensen!

U kunt bij ons kiezen voor een all-in arrangement, maar ook is het mogelijk om een vaste consumptie-prijs af te spreken (wij maken hiervoor graag een afspraak met u) en een bijbehorend buffet/hapjes samen te stellen.

Allin-Arrangementen
Arrangementen zijn mogelijk vanaf 30 personen. Onder de 40 personen wordt een toeslag van 10% p.p. gerekend. Alle arrangementen gelden voor een maximale duur van 5 uur. Elk extra uur is € 4,25 p.p. extra en elk extra halve uur is € 2,95 p.p. extra.
Wij bieden voor elk type feest diverse arrangementen aan. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een arrangement naar eigen smaak samen te stellen. In een persoonlijk gesprek kunt u met ons de mogelijkheden bespreken. Voor meer informatie kunt u onze brochure HIER downloaden.

 

 

 

Complete dagarrangementen in samenwering met:

Lo_sole_en_valise.jpgVALISE

In samenwerking met Valise (www.valise.nl) bieden wij u complete dagarrangementen aan. Een compleet verzorgd uitje voor grote en kleine groepen. Voor ieder gezelschap wordt een arrangement op maat gemaakt naar uw wens. Aanvang en volgorde van de activiteiten is geheel naar eigen keuze. Een creatieve workshop bij Valise en een lunch of diner bij ons. Prijzen: Workshop met 3gangen lunch: € 35,00. Workshop met 3gangen diner € 42,50.
U kunt hier ook nog een mooie wandeling aan vast knopen, uitgestippeld binnen het bekende Knopenlopen netwerk (www.knopenlopen.nl

RAKUVARIA POTTENBAKKERIJ KNOPS

In samenwerking met Pottenbakkerij Rakuvaria Knops (www.rakuvaria.com) organiseren wij complete dagarrangementen. Verras uw collega's, vrienden of familie met een unieke Rakuvaria activiteit. U wordt ontvangen in een prachtige landelijke omgeving alwaar u zelf aan de slag gaat met het maken van uw kunstwerk. De activiteit duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. De activiteiten zijn geschikt voor jong en oud en gaan onder alle weersomstandigheden door. 


Na deze gezellig activiteit kunt u er voor kiezen om een korte wandeling (ongeveer 2 km) te maken richting hartje Sevenum. Wij ontvangen u dan in onze feestzaal "De Gatserie" waar we een complete avond voor u kunnen verzorgen. Voor ieder type feest hebben wij een arrangement. Natuurlijk is het ook mogelijk om een arrangement naar eigen smaak samen te stellen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Samen zorgen wij voor een onvergetelijk dag!

GASTERIJ BERGERBAAN (www.bergerbaan.nl)logo_bergerbaan.png

 

Arrangement Limburgse Peel Culinair

14.00 uur: ontvangst bij Lo Solé met een lekkere ijscoupe met huisgemaakte blauwebessensaus en verse aardbeien uit de streek.

14.45 uur: worden jullie opgehaald met de huifkar van Bergerbaan voor een tochtje door de Limburgse Peel van circa 2 uur.

17.00 uur: Terugkomst bij Lo Solé. Jullie krijgen dan een lekkere kom soep naar keuze met brood en kruidenboter en vervolgens kunnen jullie kiezen uit een lekkere schnitzel, kipsaté of een frisse maaltijdsalade en hierbij 2 geselecteerde consumpties naar keuze.

18.30 uur: einde arrangement

Voorwaarden:
*Minimaal 10 personen
*Minimaal 4 dagen van te voren reserveren
*Niet mogelijk tijdens feest- en zondagen
Arrangementsprijs € 35,00 p.p.
Arrangementen in combinatie met onze feestzaal zijn ook altijd mogelijk